Synomax-tuotteet aktiiviseen elämään

Sopivasti rasittava liikunta parantaa nivelten toimintakykyä. Ikääntyminen, perintötekijät, ylipaino, raskas tai yksipuolinen työ voivat asettaa haasteita liikkumiselle. Synomax® -tuotteet ovat tehty tukemaan nivelten hyvinvointia.

Synomax COMP sisältää glukosamiinin tutkituinta muotoa, glukosamiinisulfaattia.

Tutustu tuotteisiin
Vaikuttavat aineet
Tutkitusti tehokkain

Synomax® -tuotteet

Synomax COMP

Synomax COMP Glukosamiini sisältää glukosamiinisulfaattia, kondroitiinisulfaattia sekä ruston toiminnalle tärkeän kollageenin muodostumista edistävää C-vitamiinia.

Tietoa

Nivelruston ja sen välissä olevan nivelnesteen oikea toiminta on ratkaisevaa nivelten hyvinvoinnille. Nivelrusto on sileää, joustavaa, liukasta kudosta, joka ohuena kerroksena peittää luun päät liikkuvissa nivelissä. Nivelneste puolestaan voitelee nivelpintoja ja vaimentaa iskuja. Lisäksi se varmistaa ravintoaineiden pääsyn rustopinnoille sekä kuona-aineiden poistumisen. Tämä on erityisen tärkeää, koska rustossa ei ole lainkaan veri- eikä imusuonia.

Terve elimistö uusii rustoa jatkuvasti sitä mukaa kun sitä hajoaa. Uutta rustoainetta ei kuitenkaan voi muodostua tarpeeksi, ellei rakennusaineita ole riittävästi saatavilla.

Lue lisää

Tutkitusti tehokkain:

Tieteellistä tutkimusnäyttöä

Kondroitiinin ja glukosamiinin vaikutus nivelkulumiin, yhdessä tai erikseen, on osoitettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa. Lupaavia tuloksia on saatu myös eläinten hoidossa. Esimerkiksi Dublinissa suoritettu 35 nivelrikkoista koiraa käsittävä kaksoissokkotutkimus osoitti, että kondroitiini- ja glukosamiinisulfaatin yhdistelmällä oli merkittävä vaikutus lonkan ja kyynärnivelen nivelrikkoon (McCarthy G, 2007).

* Wu D, Huang Y, GuY, Fan W: Efficacies of different preparations of glucosamine for the treatment of steoarthritis: a meta-analysis of randomised, double-blind, placebo-controlled trials.IntJ ClinPract. 2013 Jun;67(6):585-94.

Tutustu tuotteisiin